Lunchen bij de Betuwe

15-12-2015 te Huissen

Als je binnen komt over een soort rooster wat ik vervloekte met mijn hakken. Waan je jezelf in een restaurant met een chique en rustige uitstraling. Het is er voor lunch tijd best druk. Of althans ik ken weinig restaurants die het zo druk hebben tijdens de lunch. Bij binnenkomst melden wij ons netjes bij de balie en worden geholpen door een erg vriendelijke dame. Ze zegt dat we zelf een plekje mogen kiezen. Nou zo gezeg zo gedaan. We kiezen een mooi tafeltje in de serre en zo kunnen wij uitkijken over het marktplein.

Service:

Al snel komt de jonge vrouw met de menu kaart. Wat ik erg fijn vond want ik had echt enorme trek. Ook neemt ze gelijk de bestelling van de drankjes op. Bij het bekijken van de menukaart ga je haast watertanden want er staat zo veel lekkers op. De dame komt vrij snel terug met de drankjes. Erg fijn, ookal was het redelijk druk de service was snel. Mijn moeder had een vraag over de kaart, wat het gerecht van de maand was. De vriendelijke dame wist dit niet uit haar hoofd. Dat vond ik wel erg jammer. Zij ging het even nakijken. Wat geen enkel probleem was. Toen zij terug kwam wist zij het nog niet maar het was iets met hert. Dat was best een domper want ik had het graag geweten. Gelukkig hadden we vrij weinig moeite met kiezen en plaaste de bestelling.

Bestelling:

2 keer uiensoep, 3 keer tosti, 2 ice tea, warme chocolademelk en melk.

Het eten:

De uiensoep kwam als eerste en ze liep erg netjes met de borden. Toen de soep voor ons stond was het echt een plaatje. En het rook heerlijk. Zou het ook zo smaken? De dame zei vriendelijk eetsmakelijk! En liep vervolgens weg. Bij de eerste hap van de soep was ik om. De smaken waren heerlijk in balans. Ik heb bij elke hap genoten van de soep.

De tosti’s:

Wat ik er van verwacht had , gewoon plat gedrukt casino brood met te veel ketchup voor de tosti. Maar wat ik kreeg Was echt tegenover gestelde. Heerlijk knapperig dik brood goed belegd met kaas en ham. Het was ook erg mooi opgediend met een salade ernaast. Niet dat je die nog op krijgt want de tosti Was vrij machtig. Normaal krijg ik makkelijk twee keer twee tosti’s op. Maar deze vulde echt heel goed waardoor ik daar toch moeite mee had. Helaas kreeg je maar een zakje ketchup bij de tosti wat ik erg weinig vond. Gezien de hoeveelheid tosti je krijgt en het beetje ketchup wat er in zo een zakje zit. Maar verder was er niks op aan te merken.

Conclusie: 

Erg fijn restaurant!  Met goed eten fijn personeel en een goede sfeer. Prijs zeker naar kwaliteit. En gezien de hoeveelheid die je op je bord krijgt zeker niet duur. Wat mij betreft een echte aanrader. Dus mocht je ooit in huissen zijn raad ik “restaurant de Betuwe” aan.

Adres en contact gegevens:

 Telefoonnummer: 026 325 0854

 

 

 

 

 

Plaats een reactie